Informatie over de website

Bij ieder product staat de maat van de oorbel vermeld. Op iedere foto kunt u klikken, dan krijgt u een groter formaat te zien en kunt u de oorbel ook op model bekijken. Dit geeft een goed inzicht in het formaat van de oorbel..

Verzendkosten

Verzending enkel in België Klanten uit België kunnen betalen met: Bancontact/Mistercash en/of PayPal. Verzending naar België: bpost berekent de volgende tarieven aan Barbara Rondelez Jewels : 3,8 € ( pakket post met track&trace Niet verzekerd ) 5,8 €( pakket post met track&trace Wel verzekerd )

Gratis verzending vanaf 60 €
Gratis verzending in Roeselare (8800)

Verzending

Als het bedrag van de bestelling is betaald krijgt u een bevestiging van betaling en wordt het sieraad zo snel mogelijk toegestuurd, in principe twee werkdagen. Alle juwelen zijn 100% HANDMADE van klei, in eigen atelier te Roeselare. De tijd om deze juwelen te creëren varieert tussen de 5 à 10 dagen. Zo ontvangt u keer op keer een uniek juweel MADE WITH LOT’S OF LOVE. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren.